Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Banvit Basketbol Kulübü Öztaylan'a minnettar

Banvit Basketbol Kulübü Öztaylan

Banvit Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada, Bandırma İlçesine yeni kapalı spor salonu yapılmasını onaylayan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile kendilerine yardımcı olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'a minnettar olduklarını bildi

Banvit Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada, Bandırma İlçesine yeni kapalı spor salonu yapılmasını onaylayan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile kendilerine yardımcı olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’a minnettar olduklarını bildirdi.
Bandırma’ya yapılması planlanan 5.000 kişilik yeni spor salonu için AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Bakan Kılıç, yeni spor salonunun yapımının startını verdi
Görüşmeye Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Ömer Altunsoy’da katıldı.
Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, “Daha önce Bandırma Belediyesi tarafından yeni spor salonu için yer tahsisi yapılmıştı. Ancak bir takım teknik sıkıntılar ortaya çıktı. Bu sıkıntıların giderilmesinde devreye Balıkesir Milletvekilimiz Cemal Öztaylan girdi. Kendisinin sıkıntının çözümünde öncülüğü alarak başlattığı girişimler neticesinde olumlu sonuçlar aldık. Öztaylan’ın konuya gösterdiği yaklaşım ve ilgisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca yine Öztaylan’ın devreye girmesiyle konuyu Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a da ilk ağızdan dile getirme fırsatını bulduk. Bakanımız bizi makamında kabul ederek yeni spor salonuyla ilgili düşüncelerimizi dinledi. Akabinde Bandırma için büyük önem taşıyan yeni spor salonunun startını verdi. Bakanımıza bize gösterdiği sıcak ilgi ve konuya olan hassasiyetleri nedeniyle şükran larımızı sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Bakanlık’tan bir heyet Bandırma’ya gelerek ilgili kurumlarla birlikte yer tespiti konusunda gerekli çalışmalara başlayacaklar.” diye konuştu.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı